mploy Linkedin
 

Mploy leverer hele pakken

Dialog er udgangspunktet for vores samarbejde med dig og dine medarbejdere. Vi kender dine udfordringer fra egne erfaringer og gennem løsning af en lang række opgaver inden for beskæftigelsesområdet. Du får derfor en samarbejds- og sparringspartner med viden og effektive værktøjer til at forandre og forankre udvikling.

Oftest indgår flere forskellige ydelser i den samlede løsning, og vi arbejder altid ud fra erfaring og fakta. Analyse og research er typisk grundlæggende elementer i vores opgaveløsning, og vi sætter altid det bedste hold i forhold til den konkrete opgave. Mploy benytter alle gængse metoder inden for vores fagområder, og vores konsulenter er kendetegnede ved at have praktisk erfaring fra beskæftigelses- og socialområdet. Vores værdibaserede kultur sikrer dig kommunikerende, vidensdelende og engagerende konsulenter. Når du samarbejder med mploy, kan du altid forvente:

  • Tæt dialog og sparring
  • Specialist-team
  • Metode
  • Løsningsforslag
  • Dokumentation
 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk