mploy Linkedin
 

Mploy leverer hele pakken

Dialog er udgangspunktet for vores samarbejde med dig og dine medarbejdere. Vi kender dine udfordringer fra egne erfaringer og gennem løsning af en lang række opgaver inden for beskæftigelsesområdet. Du får derfor en samarbejds- og sparringspartner med viden og effektive værktøjer til at forandre og forankre udvikling.

Oftest indgår flere forskellige ydelser i den samlede løsning, og vi arbejder altid ud fra erfaring og fakta. Analyse og research er typisk grundlæggende elementer i vores opgaveløsning, og vi sætter altid det bedste hold i forhold til den konkrete opgave. Mploy benytter alle gængse metoder inden for vores fagområder, og vores konsulenter er kendetegnede ved at have praktisk erfaring fra beskæftigelses- og socialområdet. Vores værdibaserede kultur sikrer dig kommunikerende, vidensdelende og engagerende konsulenter. Når du samarbejder med mploy, kan du altid forvente:

  • Tæt dialog og sparring
  • Specialist-team
  • Metode
  • Løsningsforslag
  • Dokumentation
 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk