mploy Linkedin
 

Vi bygger dine resultater på fakta

Vi oplever stigende krav til planlægning, styring, dokumentation og opfølgning. En ledelse skal synliggøre, at budget, økonomi, indsats og resultater hænger sammen. Mploy gennemfører relevante og nødvendige analyser, og vi hjælper dig med rådgivning og sparring i forbindelse med en fremadrettet planlægning. Denne proces kombineres ofte med udarbejdelse af en resultatgennemgang, analyse af målgruppe, indsatser og resultater eller belysning af en specifik udfordring eller problemstilling.

Vi stiller hele vores store analysekapacitet og dokumentationsmateriale til rådighed. Vi indsamler data fra registre, sagsgennemgange, økonomiske beregninger, fremskrivninger mv., og vi gennemfører spørgeskemaundersøgelser, telefoninterviews, research, fokusgruppeinterviews mv.

Derudover har vi udviklet konkrete redskaber, der gør det muligt for dig at følge med i, om der skabes progression og resultater via den indsats, I tilbyder borgere og virksomheder.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk