mploy Linkedin
 

Vi dokumenterer og forankrer skræddersyede løsninger

En løsning hos mploy består af viden, udvikling og implementering. Oftest indgår flere ydelser, og vi trækker på vores konsulenters brancheerfaring og know-how. Vi leverer ikke teorier, men løsninger til virkeligheden. Vi har derfor brug for dig som sparringspartner til at sammensætte den rette løsning og føre den ud i din organisation.

Du kan forvente, at vi inddrager relevante nøglepersoner i dialogen og processen, der kan forløbe parallelt på flere niveauer. Vores løsninger har altid et anvendelsesfokus, og vi understøtter forløbet med rapporter med anbefalinger til indsatser, opfølgning og forankring. Løsningen skræddersyes og afpasses dine ambitioner og daglige ressourcer.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk