mploy Linkedin
 

Vi dokumenterer og forankrer skræddersyede løsninger

En løsning hos mploy består af viden, udvikling og implementering. Oftest indgår flere ydelser, og vi trækker på vores konsulenters brancheerfaring og know-how. Vi leverer ikke teorier, men løsninger til virkeligheden. Vi har derfor brug for dig som sparringspartner til at sammensætte den rette løsning og føre den ud i din organisation.

Du kan forvente, at vi inddrager relevante nøglepersoner i dialogen og processen, der kan forløbe parallelt på flere niveauer. Vores løsninger har altid et anvendelsesfokus, og vi understøtter forløbet med rapporter med anbefalinger til indsatser, opfølgning og forankring. Løsningen skræddersyes og afpasses dine ambitioner og daglige ressourcer.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk