mploy Linkedin
 

Vi sikrer resultater gennem implementering

En investering skal skabe værdi, og derfor er implementeringen afgørende. Det er i implementeringen, at forandringen og dermed værdien ligger. Det er ofte nemmere for eksterne at stille de rigtige spørgsmål og holde de involverede parter fast på handlinger og målsætninger. Hos mploy er vi ikke tilfredse, før vi kan se, at vores arbejde skaber værdi – det er udgangspunktet i enhver opgave.

Vi har solid erfaring med at styre implementering af ny organisering, ledelse, ledelsesstruktur, styrings- og opfølgningsmodeller, forandringer i selve tilrettelæggelsen af indsatsen og produktionen, indsatser for borgere og virksomheder, metoder mv. Du kan forvente, at vi anvender de teoretiske vinkler, der bedst løser opgaven, da vi ikke presser en forkert ramme omkring en problemstilling. Vi baserer vores projekter på de fakta, vi kan trække på. Vi er pragmatiske og justerer vores forløb ud fra dialog og løbende evaluering. 

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk