mploy Linkedin
 

Vi sikrer resultater gennem implementering

En investering skal skabe værdi, og derfor er implementeringen afgørende. Det er i implementeringen, at forandringen og dermed værdien ligger. Det er ofte nemmere for eksterne at stille de rigtige spørgsmål og holde de involverede parter fast på handlinger og målsætninger. Hos mploy er vi ikke tilfredse, før vi kan se, at vores arbejde skaber værdi – det er udgangspunktet i enhver opgave.

Vi har solid erfaring med at styre implementering af ny organisering, ledelse, ledelsesstruktur, styrings- og opfølgningsmodeller, forandringer i selve tilrettelæggelsen af indsatsen og produktionen, indsatser for borgere og virksomheder, metoder mv. Du kan forvente, at vi anvender de teoretiske vinkler, der bedst løser opgaven, da vi ikke presser en forkert ramme omkring en problemstilling. Vi baserer vores projekter på de fakta, vi kan trække på. Vi er pragmatiske og justerer vores forløb ud fra dialog og løbende evaluering. 

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk