mploy Linkedin
 

Vi samler det bedste hold

Alt efter opgavens indhold og formål samler vi det rette team af vores konsulenter med de rette kompetencer, viden og erfaringer til opgaven. Til helt særlige opgaver har vi også mulighed for at trække andre samarbejdspartnere ind i opgaven.

Du får derved et specialist-team med de rette forudsætninger for at levere målrettet rådgivning og sparring samt løsninger, der er anvendelige og skaber værdi. Hos mploy har vi respekt for hinandens opgaver, roller og faglighed. Vores teams er professionelle og resultatorienterede og sigter efter den bedst mulige kvalitet. Vi deler ideer, tanker samt erfaringer, og vi er parate til at lære nyt. Du kan derfor forvente et team, der er på forkant med ny lovgivning og initiativer – et team, der ønsker at dokumentere og dele viden samt udvikle beskæftigelsesindsatsen sammen med dig.

Alle større og/eller komplekse projekter ledes af en erfaren chefkonsulent eller direktør.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk