mploy Linkedin
 

Vi samler det bedste hold

Alt efter opgavens indhold og formål samler vi det rette team af vores konsulenter med de rette kompetencer, viden og erfaringer til opgaven. Til helt særlige opgaver har vi også mulighed for at trække andre samarbejdspartnere ind i opgaven.

Du får derved et specialist-team med de rette forudsætninger for at levere målrettet rådgivning og sparring samt løsninger, der er anvendelige og skaber værdi. Hos mploy har vi respekt for hinandens opgaver, roller og faglighed. Vores teams er professionelle og resultatorienterede og sigter efter den bedst mulige kvalitet. Vi deler ideer, tanker samt erfaringer, og vi er parate til at lære nyt. Du kan derfor forvente et team, der er på forkant med ny lovgivning og initiativer – et team, der ønsker at dokumentere og dele viden samt udvikle beskæftigelsesindsatsen sammen med dig.

Alle større og/eller komplekse projekter ledes af en erfaren chefkonsulent eller direktør.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk