mploy Linkedin
   
 

mploy

Mploy og Metropol understøtter ”Flere skal med”

"Flere skal med" er et centralt initiativ, der skal understøtte, at aktivitetsparate kontanthjælps-modtagere samt personer på uddannelseshjælp og integrations-ydelse opnår hel eller delvis fodfæste på arbejdsmarkedet. Mange kommuner vil bruge "flere skal med" som anledning til generelt at få en mere jobrettet indsats for aktivitetsparate og langtidsledige, hvor ordinære løntimer bliver til et centralt redskab i beskæftigelses-indsatsen. Mploy og Metropol er parat til at understøtte med uddannelse og støtte til implementering.

Læs mere her >

Seneste nyt

Mploy står for processtøtte i projekt "Sammen om fastholdelse"

Landets kommuner kan nu søge midler til et nyt STAR-projekt: "Sammen om fastholdelse". Projektet skal afprøve en særlig indsatsmodel for sygedagpengemodtagere i job. Mploy har fået til opgave at bistå med proces- og implementeringsstøtte til deltagerkommunerne.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Erfaringsopsamling ang. styrket indsats for ledige ordblinde og læse-/skrivesvage nu offentliggjort

Mploy har gennemført en erfaringsopsamling på puljen til en styrket indsats for ledige ordblinde og læse-/skrivesvage for STAR. Puljens formål var at finansiere en styrket indsats for ledige, der mangler basale læse- og skrivefærdigheder, og mploy har samlet erfaringerne fra de syv projekter i en rapport.

Læs mere her >

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk