mploy Linkedin
 

Vi samarbejder med en bred kreds af kunder

Vi opererer inden for velfærdsområdet med særligt fokus på beskæftigelsesindsatsen i forhold til voksne og unge. Vi kender vores kunder, fordi vores konsulenter har en baggrund inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder.

Vores kompetencer er funderet på faglig viden og praktiske erfaringer fra samarbejdet med alle aktører inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende områder – på strategisk og operationelt niveau.

Vi producerer viden, leverer rådgivning, gennemfører udvikling og implementerer nye løsninger i samarbejde med kommuner, arbejdsmarkedskontorerne, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og andre aktører på beskæftigelsesområdet.

Vi leverer løsninger, der bidrager til, at du kan arbejde effektivt og systematisk med indsatser, der skaber forandring og værdi for din organisation og dine slutbrugere. Målet er langsigtede løsninger til at hjælpe voksne og unge i job eller uddannelse.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk