mploy Linkedin
 

Vi samarbejder med en bred kreds af kunder

Vi opererer inden for velfærdsområdet med særligt fokus på beskæftigelsesindsatsen i forhold til voksne og unge. Vi kender vores kunder, fordi vores konsulenter har en baggrund inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder.

Vores kompetencer er funderet på faglig viden og praktiske erfaringer fra samarbejdet med alle aktører inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende områder – på strategisk og operationelt niveau.

Vi producerer viden, leverer rådgivning, gennemfører udvikling og implementerer nye løsninger i samarbejde med kommuner, arbejdsmarkedskontorerne, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og andre aktører på beskæftigelsesområdet.

Vi leverer løsninger, der bidrager til, at du kan arbejde effektivt og systematisk med indsatser, der skaber forandring og værdi for din organisation og dine slutbrugere. Målet er langsigtede løsninger til at hjælpe voksne og unge i job eller uddannelse.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk