mploy Linkedin
 

Viden, udvikling og implementering med afsæt i beskæftigelsesområdet

Mploy er specialister inden for beskæftigelsesområdet. Vi samarbejder med alle aktører inden for området såsom a-kasser, faglige organisationer, brancheorganisationer, uddannelsesinstitutioner samt forskellige leverandører til beskæftigelsesindsatsen. Vi hjælper aktørerne med at styrke deres rolle på markedet og fortolke lovgivning, styring, økonomi, udvikling på arbejdsmarkedet, målgrupperne, krav til indsatsen, mv. Vi tilbyder oplæg, temadage, sparring, analyser, evalueringer mv.

Private aktører

Mploy hjælper leverandører inden for beskæftigelsesområdet med forretningsudvikling. Hvilke ydelser er der behov for? Hvordan kan vi imødekomme dem? Hvilke parametre bliver vi målt og aflønnet på? Vi hjælper med at skabe viden og overblik over beskæftigelsessystemet og leverandørernes forretningsmuligheder gennem brugerundersøgelser, analyser, oplæg og rådgivning.

Organisationer

Vi leverer oplæg, analyser og kompetenceudvikling til a-kasser, faglige organisationer, brancheorganisationer, foreninger mv. Målgruppen kan være medarbejdere, medlemmer, ledelse, repræsentanter i regionale og lokale beskæftigelsesråd mv.

Uddannelsesinstitutioner

Vi udnytter vores mange års erfaring inden for beskæftigelsesområdet til at udvikle løsninger inden for uddannelsesområdet. Vi leverer viden gennem analyser, udviklingsaktiviteter og evalueringer. Vi har solid erfaring med at bygge bro mellem beskæftigelse og uddannelse gennem samarbejds- og forandringsprojekter.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk