mploy Linkedin
 

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

<

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen. Se værktøjerne her:

http://uim.dk/arbejdsomrader/Integration/nye-vaerktojer-til-vurdering-af-integrationsarbejdets-okonomiske-effekter-1

Der er udviklet 5 kommunespecifikke business cases, der er tænkt som inspiration i arbejdet med investeringer i integrationsindsatsen. Supplerende er der skabt et beregningsværktøj, som kan støtte kommunerne i at udvikle den skræddersyede business case.  Udviklingen er sket i samarbejde med en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra 4 kommuner, KL og SIRI.

 

 

27. aug 2017

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk