mploy Linkedin
 

Mploy skal følge arbejdet med satspuljeinitiativet ” Flere skal med”

<

Mploy skal følge arbejdet med satspuljeinitiativet ” Flere skal med”. Sammen med Rambøll og to forskere fra Aarhus Universitet skal mploy i de næste godt 2 år deltage i evaluering af kommunernes arbejde med en mere håndholdt og virksomhedsrettet indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. Læs mere om satspuljeinitiativet ”Flere skal med” her: http://bm.dk/da/Aktuelt/Pressemeddelelser/Arkiv/2017/04/Satspulje.aspx  

29. aug 2017

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk