mploy Linkedin
 

Vi ER vores medarbejdere

Mploys chefkonsulenter har alle erfaring inden for beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder på lederniveau eller fra stabsfunktioner. De formår derfor at sætte sig ind i dine problemstillinger og at fungere som sparringspartner og drivkraft for udvikling og forandring. Vores værdier er i høj grad en del af den pakke, som vores konsulenter bærer med ud i din organisation. Vi er ærlige, proaktive og lyttende. Du kan derfor forvente engagement og modspil i både dialog og implementering. Vi er idealister men også realister og leverer altid en bæredygtig og værdiskabende løsning – vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

Sådan gør vi

Dit udbytte er afgørende for os. En investering skal skabe værdi, og her er implementeringen afgørende, da det er her, at den varige værdi og forandringen ligger. Vi oplever, at vores kunder kan mangle ressourcer til at følge implementeringen helt til dørs, men her kan vi hjælpe. Det er ofte nemmere som ekstern at stille de rigtige spørgsmål og følge op på dem. Vi analyserer os frem til, hvad dine behov og problemstillinger er i tæt dialog med dig – og leverer konkrete løsningsmuligheder. Vi opererer på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og sikrer derved realiserbare løsninger.

Vi stiller det bedste hold

Metode og løsning er aldrig givet på forhånd. Vi er i tæt dialog med vores kunder fra start. Og først når behovsafdækningen er på plads, går vi i gang med at sammensætte en løsning med de relevante metoder og konsulenter til opgaven. Vi sætter holdet, når vi kender udfordringerne og målet.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk