mploy Linkedin
 

Specialisering og tværfaglighed

Mploy er forankret i beskæftigelsesområdet med analyse, udvikling og implementering som grundpiller. Vi samarbejder tæt med vores kunder, og vi forpligter os derfor til at tilpasse vores ydelser ud fra vores kunders kort- og langsigtede behov.

Vores tilgang er dialogbaseret, praktisk, analytisk og aktiv. Vi understøtter og sammentænker løsninger, der går på tværs af beskæftigelsesindsatsen og tilgrænsende indsatser.

De seneste år har vi hjulpet mange af vores kunder med at udvikle indsatsen for de unge, de ledige og langtidsledige, de svageste målgrupper m.fl. Her er en tværfaglig indsats ofte nødvendig.

Vi arbejder derfor ofte i snitfladerne mellem:

  • Beskæftigelsesområdet
  • Socialområdet
  • Sundhedsområdet
  • Uddannelsesområdet – ungdomsuddannelser og efteruddannelse af voksne
  • Integrationsområdet

Vi kan bidrage med viden og værktøjer, der skaber udvikling på tværs af de forskellige indsatsområder. Vi er derfor tro mod vores kernekompetence inden for beskæftigelsesområdet, men med stort fokus på de førnævnte tværfaglige snitflader. Vi følger dig i din udvikling og bidrager med et proaktivt fokus på ny viden og nye værktøjer.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk