mploy Linkedin
 

En bred vifte
af dybdegående viden
og erfaring

Vores ydelser er i høj grad et produkt af vores medarbejderes samlede kompetencer. Vi har ingen hyldevarer, men vi arbejder med koncepter – og det betyder, at man kan få en høj kvalitet til en bedre pris. Det betyder, at du som kunde altid får en ydelse, der er tilpasset dine specifikke behov og er baseret på løbende dialog. Vi trækker på vores konsulenters specialistviden inden for det relevante fagområde, og vi benytter best practice sammen med den bedst egnede metode til opgaven. På den måde sikrer vi, at du opnår de ønskede resultater og varig værdi.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kommer gerne ud og inspirerer med et oplæg eller tager en dialog om dine udfordringer.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk