mploy Linkedin
 

En bred vifte
af dybdegående viden
og erfaring

Vores ydelser er i høj grad et produkt af vores medarbejderes samlede kompetencer. Vi har ingen hyldevarer, men vi arbejder med koncepter – og det betyder, at man kan få en høj kvalitet til en bedre pris. Det betyder, at du som kunde altid får en ydelse, der er tilpasset dine specifikke behov og er baseret på løbende dialog. Vi trækker på vores konsulenters specialistviden inden for det relevante fagområde, og vi benytter best practice sammen med den bedst egnede metode til opgaven. På den måde sikrer vi, at du opnår de ønskede resultater og varig værdi.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kommer gerne ud og inspirerer med et oplæg eller tager en dialog om dine udfordringer.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk