mploy Linkedin
 

Tendenser skifter
– vi sikrer varig forandring og værdi

Politiske interesser og fokus skifter, og indsatsområder risikerer at tage form af brandslukning. Mploy er en erfaren sparringspartner inden for politik, strategi, ledelse, indsats, produktion og arbejdsprocesser mv.

Vi hjælper med at udvikle og implementere nye politikker, strategier og arbejdsformer fra start til slut. Det betyder, at vi indgår i processen fra problemformulering og facilitering til forandring og forankring – og vi arbejder fleksibelt i samspillet mellem leder og medarbejder.

Du måler vores indsats i udvikling og forandring, der er varig og værdiskabende. Som leder får du en samarbejdspartner, der kender din hverdag og praksis i en politisk styret organisation. Vi kender de politiske, faglige og økonomiske styringsmekanismer for dig som leder – og vi kender dine medarbejderes arbejdsvilkår.

Vi ønsker at gøre det nemmere at skabe resultater på den korte og lange bane. Vi følger udviklingen og udfordrer os selv på at sætte nye fremgangsmåder i system. Vores anbefalinger skaber ikke forandring, hvis de ender i en rapport på hylden. Vi anviser derfor operationelle handlinger, som vi følger op på og evaluerer gennem målesystemer og handlingsplaner.

Ledelse og udvikling

Ingen udvikling uden ledelsens opbakning og involvering. Ledelsesrådgivning hænger derfor uløseligt sammen med udviklingsprojekter hos mploy. I udviklingsprojekter samarbejder vi tæt med ledelsen omkring sparring, rådgivning, udviklingsforløb, strategioplæg, procesøvelser mv.

Kontakt Niels Kristoffersen , hvis du vil vide mere om, hvordan mploy kan hjælpe dig med ledelsesrådgivning.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Brugerundersøgelse blandt borgere tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er i gang

En landsdækkende brugerundersøgelse blandt borgere som er tilkendt ressourceforløb, førtidspension eller fleksjob er netop sat i gang. Brugerundersøgelsen gennemføres af Mploy og Kantar Gallup for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Har du modtaget undersøgelsen og har spørgsmål til denn..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Mploy præsenterer 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i integrationsindsatsen

På Integrationstræf 2017 og informationsmøder med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har mploy i august og september præsenteret 2 nye værktøjer til at understøtte kommunerne i arbejdet med investering i integrationsindsatsen.

Læs hele nyheden her >

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk