mploy Linkedin
 

Tendenser skifter
– vi sikrer varig forandring og værdi

Politiske interesser og fokus skifter, og indsatsområder risikerer at tage form af brandslukning. Mploy er en erfaren sparringspartner inden for politik, strategi, ledelse, indsats, produktion og arbejdsprocesser mv.

Vi hjælper med at udvikle og implementere nye politikker, strategier og arbejdsformer fra start til slut. Det betyder, at vi indgår i processen fra problemformulering og facilitering til forandring og forankring – og vi arbejder fleksibelt i samspillet mellem leder og medarbejder.

Du måler vores indsats i udvikling og forandring, der er varig og værdiskabende. Som leder får du en samarbejdspartner, der kender din hverdag og praksis i en politisk styret organisation. Vi kender de politiske, faglige og økonomiske styringsmekanismer for dig som leder – og vi kender dine medarbejderes arbejdsvilkår.

Vi ønsker at gøre det nemmere at skabe resultater på den korte og lange bane. Vi følger udviklingen og udfordrer os selv på at sætte nye fremgangsmåder i system. Vores anbefalinger skaber ikke forandring, hvis de ender i en rapport på hylden. Vi anviser derfor operationelle handlinger, som vi følger op på og evaluerer gennem målesystemer og handlingsplaner.

Ledelse og udvikling

Ingen udvikling uden ledelsens opbakning og involvering. Ledelsesrådgivning hænger derfor uløseligt sammen med udviklingsprojekter hos mploy. I udviklingsprojekter samarbejder vi tæt med ledelsen omkring sparring, rådgivning, udviklingsforløb, strategioplæg, procesøvelser mv.

Kontakt Niels Kristoffersen , hvis du vil vide mere om, hvordan mploy kan hjælpe dig med ledelsesrådgivning.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk