mploy Linkedin
 

Vi følger dit udviklingspotentiale i mål

Vores grundlæggende fokus i udviklingsprojekter er dine behov for konkret indsats og støtte i forløbet. Vi baserer vores anbefalinger på analyse og identificerede behov, og vi angriber problemstillingerne systematisk gennem Performance Management, forandringsteori og IT-understøttet progressionsmåling.

En målrettet indsats styrker resultatopnåelsen, og vi hjælper med at facilitere, implementere og dokumentere udvikling hele vejen fra afdækning af behov til forandring og forankring. Metoden og processen tilrettelægges i tæt samarbejde og dialog med dig.

Når en nyudviklet indsats begynder at skabe værdi, er der mulighed for at brede den ud til andre områder og nye målgrupper. Det vil sige, at en indsats inden for beskæftigelsesområdet kan bidrage til udvikling inden for social- eller psykiatriområdet. Vi har stor erfaring med at skabe tværfaglig synergi.

Vi afdækker årsager

Når vi arbejder med udviklingsprojekter, anlægger vi en formålsafpasset tilgang. Vi dykker ned i årsager til handlingsmønstre og anviser en vej til de ønskede mål med sammenhæng mellem handling og slutmål. Vi peger på aktivitetsindsatser ud fra delmål. Vi afdækker kendetegn ved den målgruppe, vi arbejder med såsom sociale og uddannelsesmæssige udfordringer. Målet er, at borgerne selv kan se meningen med indsatsen og tager ansvar for egen udvikling. Vi går i dybden med baggrunde for målgruppens udfordringer og hjælper med at skabe et forløb med forebyggelse, motivation og handling.

Progressionsmåling – et værktøj til handling

Det er afgørende, at vi kan måle både indsats og udvikling. Mploy har udviklet et værktøj til progressionsmåling, som er et praktisk og anvendeligt værktøj for ledelse, medarbejder og borger. Et værktøj, der følger forløbet og fortæller om og hvordan, en indsats virker. Værktøjet kræver ikke ekstra ressourcer til inddatering og vedligeholdelse. Med progressionsmåling kan vi analysere en indsats og kæde den sammen med registre. Det giver mulighed for løbende at justere indsatsen og planlægge det næste skridt i udviklingsprocessen.

Kontakt Troels Mikkelsen, hvis du vil vide mere om, hvordan mploy kan hjælpe dig med udviklingsprojekter.

 
 

mploy

Der er stort politisk fokus på unge og deres vej i gennem uddannelsessystemet og ud på arbejdsmarkedet. Hvordan går det på skoleområdet i din kommune? Og hvor mange unges vej går forbi jobcenteret?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

For tredje år i træk: Mploy stiller skarpt på uddannelsesområdet i Region Sjælland

De to foregående år har mploy udarbejdet uddannelsesanalyser for Region Sjælland. Regionen har igen i år valgt mploy til at gennemføre opgaven – denne gang med Uddannelsesanalyse 2017.   Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af tidligere års analyser. Analysen skal følge op på centrale d..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har bedt konsulentfirmaet mploy om at lave en analyse af hvordan kommunerne arbejder med kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen” i praksis.

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk