mploy Linkedin
 

Mploy leverer hele pakken

Dialog er udgangspunktet for vores samarbejde med dig og dine medarbejdere. Vi kender dine udfordringer fra egne erfaringer og gennem løsning af en lang række opgaver inden for beskæftigelsesområdet. Du får derfor en samarbejds- og sparringspartner med viden og effektive værktøjer til at forandre og forankre udvikling.

Oftest indgår flere forskellige ydelser i den samlede løsning, og vi arbejder altid ud fra erfaring og fakta. Analyse og research er typisk grundlæggende elementer i vores opgaveløsning, og vi sætter altid det bedste hold i forhold til den konkrete opgave. Mploy benytter alle gængse metoder inden for vores fagområder, og vores konsulenter er kendetegnede ved at have praktisk erfaring fra beskæftigelses- og socialområdet. Vores værdibaserede kultur sikrer dig kommunikerende, vidensdelende og engagerende konsulenter. Når du samarbejder med mploy, kan du altid forvente:

  • Tæt dialog og sparring
  • Specialist-team
  • Metode
  • Løsningsforslag
  • Dokumentation
 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk