mploy Linkedin
 

Vi dokumenterer og forankrer skræddersyede løsninger

En løsning hos mploy består af viden, udvikling og implementering. Oftest indgår flere ydelser, og vi trækker på vores konsulenters brancheerfaring og know-how. Vi leverer ikke teorier, men løsninger til virkeligheden. Vi har derfor brug for dig som sparringspartner til at sammensætte den rette løsning og føre den ud i din organisation.

Du kan forvente, at vi inddrager relevante nøglepersoner i dialogen og processen, der kan forløbe parallelt på flere niveauer. Vores løsninger har altid et anvendelsesfokus, og vi understøtter forløbet med rapporter med anbefalinger til indsatser, opfølgning og forankring. Løsningen skræddersyes og afpasses dine ambitioner og daglige ressourcer.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk