mploy Linkedin
 

Vi sikrer resultater gennem implementering

En investering skal skabe værdi, og derfor er implementeringen afgørende. Det er i implementeringen, at forandringen og dermed værdien ligger. Det er ofte nemmere for eksterne at stille de rigtige spørgsmål og holde de involverede parter fast på handlinger og målsætninger. Hos mploy er vi ikke tilfredse, før vi kan se, at vores arbejde skaber værdi – det er udgangspunktet i enhver opgave.

Vi har solid erfaring med at styre implementering af ny organisering, ledelse, ledelsesstruktur, styrings- og opfølgningsmodeller, forandringer i selve tilrettelæggelsen af indsatsen og produktionen, indsatser for borgere og virksomheder, metoder mv. Du kan forvente, at vi anvender de teoretiske vinkler, der bedst løser opgaven, da vi ikke presser en forkert ramme omkring en problemstilling. Vi baserer vores projekter på de fakta, vi kan trække på. Vi er pragmatiske og justerer vores forløb ud fra dialog og løbende evaluering. 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk