mploy Linkedin
 

Vi samler det bedste hold

Alt efter opgavens indhold og formål samler vi det rette team af vores konsulenter med de rette kompetencer, viden og erfaringer til opgaven. Til helt særlige opgaver har vi også mulighed for at trække andre samarbejdspartnere ind i opgaven.

Du får derved et specialist-team med de rette forudsætninger for at levere målrettet rådgivning og sparring samt løsninger, der er anvendelige og skaber værdi. Hos mploy har vi respekt for hinandens opgaver, roller og faglighed. Vores teams er professionelle og resultatorienterede og sigter efter den bedst mulige kvalitet. Vi deler ideer, tanker samt erfaringer, og vi er parate til at lære nyt. Du kan derfor forvente et team, der er på forkant med ny lovgivning og initiativer – et team, der ønsker at dokumentere og dele viden samt udvikle beskæftigelsesindsatsen sammen med dig.

Alle større og/eller komplekse projekter ledes af en erfaren chefkonsulent eller direktør.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk