mploy Linkedin
 

Vi samler det bedste hold

Alt efter opgavens indhold og formål samler vi det rette team af vores konsulenter med de rette kompetencer, viden og erfaringer til opgaven. Til helt særlige opgaver har vi også mulighed for at trække andre samarbejdspartnere ind i opgaven.

Du får derved et specialist-team med de rette forudsætninger for at levere målrettet rådgivning og sparring samt løsninger, der er anvendelige og skaber værdi. Hos mploy har vi respekt for hinandens opgaver, roller og faglighed. Vores teams er professionelle og resultatorienterede og sigter efter den bedst mulige kvalitet. Vi deler ideer, tanker samt erfaringer, og vi er parate til at lære nyt. Du kan derfor forvente et team, der er på forkant med ny lovgivning og initiativer – et team, der ønsker at dokumentere og dele viden samt udvikle beskæftigelsesindsatsen sammen med dig.

Alle større og/eller komplekse projekter ledes af en erfaren chefkonsulent eller direktør.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk