mploy Linkedin
 

Viden, udvikling og implementering med afsæt i beskæftigelsesområdet

Mploy er specialister inden for beskæftigelsesområdet. Vi samarbejder med alle aktører inden for området såsom a-kasser, faglige organisationer, brancheorganisationer, uddannelsesinstitutioner samt forskellige leverandører til beskæftigelsesindsatsen. Vi hjælper aktørerne med at styrke deres rolle på markedet og fortolke lovgivning, styring, økonomi, udvikling på arbejdsmarkedet, målgrupperne, krav til indsatsen, mv. Vi tilbyder oplæg, temadage, sparring, analyser, evalueringer mv.

Private aktører

Mploy hjælper leverandører inden for beskæftigelsesområdet med forretningsudvikling. Hvilke ydelser er der behov for? Hvordan kan vi imødekomme dem? Hvilke parametre bliver vi målt og aflønnet på? Vi hjælper med at skabe viden og overblik over beskæftigelsessystemet og leverandørernes forretningsmuligheder gennem brugerundersøgelser, analyser, oplæg og rådgivning.

Organisationer

Vi leverer oplæg, analyser og kompetenceudvikling til a-kasser, faglige organisationer, brancheorganisationer, foreninger mv. Målgruppen kan være medarbejdere, medlemmer, ledelse, repræsentanter i regionale og lokale beskæftigelsesråd mv.

Uddannelsesinstitutioner

Vi udnytter vores mange års erfaring inden for beskæftigelsesområdet til at udvikle løsninger inden for uddannelsesområdet. Vi leverer viden gennem analyser, udviklingsaktiviteter og evalueringer. Vi har solid erfaring med at bygge bro mellem beskæftigelse og uddannelse gennem samarbejds- og forandringsprojekter.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk