mploy Linkedin
 

Benedikte Zwicki Bønløkke 

Studentermedhjælper

Tlf.: 2216 5826

E-mail:  beb@mploy.dk

Benedikte læser på kandidatuddannelsen i statskundskab på Københavns Universitet. Benedikte har tidligere haft et studiejob Københavns Kommunes Børne- og ungdomsforvaltning, hvor hun hjalp borgmesterens personlige assistent med mødeforberedelse, taleskrivning og borgerhenvendelser. Senest har Benedikte været i praktik på Den Danske Ambassade i Bulgarien. 

Benedikte har været ansat i mploy siden august 2018.

 

 

 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk