mploy Linkedin
 

Dorthe Juhl Nansen

Chefkonsulent, diplomuddannet i pædagogisk psykologi og ledelse

Tlf.: 50 74 99 55

E-mail: djn@mploy.dk

Som chefkonsulent i mploy trækker Dorthe på sine mangeårige praktiske erfaringer inden for beskæftigelsesområdet og sine uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Dorthe har sine spidskompetencer inden for facilitering, rådgivnings-, opkvalificerings- og udviklingsopgaver. For at skabe resultater i opgaveløsningen kombinerer Dorthe sin solide erfaring og indgående kendskab til beskæftigelsesområdets opbygning med sit teoretiske afsæt. Derudover anvender Dorthe sin ekspertise inden for procesdesign, proceskonsultation, procesledelse.

Tilmed har Dorthe erfaring med håndtering og implementering af forandringsprocesser for medarbejdergrupper. Som konsulent og faglig koordinator har Dorthe drevet og medvirket i implementering af såvel større som mindre forandrings-  og udviklingsprocesser.

Med 10 års erfaring som Account Manager og Salgschef formår Dorthe at bidrage til udvikling og optimering af den virksomhedsrettede indsats med særligt fokus på det værdifulde samarbejde med erhvervslivet.

Dorthe vil fx kunne understøtte udvikling af medarbejderkompetencer, samarbejdsflader mellem faggrupper, arbejdsgangsbeskrivelser og udvikle eksisterende og nye indsatser for forskellige mål- og indsatsgrupper med afsæt i forandringsteorien.

Dorthe har været ansat i Mploy siden oktober 2017 og har tidligere varetaget flere forskellige funktioner og målgrupper i både kommunalt og privat regi. Senest har Dorthe afsluttet en Diplom uddannelse i Ledelse og pædagogisk psykologi.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk