mploy Linkedin
 

Line Dalum

Chefkonsulent

Tlf.: 60402481

Email: lda@mploy.dk

Line Dalum er chefkonsulent i mploy.

Som chefkonsulent i mploy trækker Line på sine mangeårige praktiske erfaringer inden for beskæftigelsesområdet og sine uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Line har arbejdet med ledelse og ledelsesunderstøttelse, kompetenceudvikling af medarbejdere, tværfagligt samarbejde, design, udvikling og evaluering af beskæftigelsesindsatser samt udarbejdelse af arbejdsgange, redskaber og koncepter i forbindelse hermed.

Line har sine kernekompetencer i facilitering, implementering, kvalitetssikring, optimering, procesunderstøttelse, forandringsteori, og evalueringsprocesser med fokus på resultaters anvendelighed og omsætning i det konkrete møde mellem borger og professionel. 

Line har desuden gode kompetencer inden for kvalitative analysemetoder og analysestrategier; herunder har Line stor erfaring med gennemførelse af individuelle og gruppeinterviews, observationer samt analyse og afrapportering heraf. Line har desuden kendskab til udvikling af spørgeskemaer.

Line er uddannet kandidat i offentlig forvaltning og socialrådgiver og har desuden en Master i 'Educational and Social Research' (MRes) og har gennemført Københavns Kommunes ledertalentudviklingsprogram.

Line bidrager løbende til faglitterære udgivelser inden for beskæftigelsesområdet.

Line har været ansat i mploy siden april 2016 og har tidligere fungeret som afdelingschef, faglig koordinator og socialrådgiver inden for både den aktive del af beskæftigelses- og integrationsindsatsen og myndighedsområdet i kommunalt regi. 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk