mploy Linkedin
 

Mette Fog

Økonomisk rådgiver, cand.oecon

Tlf.: 2752 3706

Email: mef@mploy.dk

Mette Egelund Fog er økonomisk rådgiver i Mploy.

Mette Egelund Fog har en række år som økonomichef i Københavns Kommune bag sig med ansvar for økonomi- og resultatstyring af såvel jobcentre som eksterne leverandører.

Mette har herfra en stor viden om de økonomiske vilkår og  styringsmæssige hensyn på beskæftigelsesområdet og  spidskompetencerne ligger særligt indenfor veje til at få den økonomiske styring til at understøtte gode resultater. Mette har i mploy især haft fokus på at formidle effekterne af refusionsreformen, der blev implementeret pr. 1. januar 2016 samt gennemførelse af optimeringsprocesser og 360 graders eftersyn af kommunernes beskæftigelsesindsats. 

Mette Egelund Fog har 16 års erfaring indenfor den kommunale drift af beskæftigelsesområdet, heraf 10 års ledelseserfaring som dels økonomichef og dels administrationschef på beskæftigelsesområdet.  

Mette Egelund Fog har som implementeringsansvarlig på beskæftigelsesområdet igennem de senere år opbygget stor erfaring omkring implementeringsprocesser i forbindelse med bl.a. ny lovgivning. Det gælder både den overordnede og politiske rammesætning og den praktiske udmøntning i arbejdsgange, styringsværktøjer, IT og kompetenceudvikling.

Mette Egelund Fog har således stor erfaring med, hvad der skal til for at gøre ny lovgivning til virkelighed i kommunen. Hun har også varetaget dialogen med samarbejdspartnere i indsatsen og har således en stærk forståelse af den ramme som kommunerne og aktørerne omkring kommunerne arbejde i på beskæftigelsesområdet. 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk