mploy Linkedin
 

Mette Fog

Økonomisk rådgiver, cand.oecon

Tlf.: 2752 3706

Email: mef@mploy.dk

Mette Egelund Fog er økonomisk rådgiver i Mploy.

Mette Egelund Fog har en række år som økonomichef i Københavns Kommune bag sig med ansvar for økonomi- og resultatstyring af såvel jobcentre som eksterne leverandører.

Mette har herfra en stor viden om de økonomiske vilkår og  styringsmæssige hensyn på beskæftigelsesområdet og  spidskompetencerne ligger særligt indenfor veje til at få den økonomiske styring til at understøtte gode resultater. Mette har i mploy især haft fokus på at formidle effekterne af refusionsreformen, der blev implementeret pr. 1. januar 2016 samt gennemførelse af optimeringsprocesser og 360 graders eftersyn af kommunernes beskæftigelsesindsats. 

Mette Egelund Fog har 16 års erfaring indenfor den kommunale drift af beskæftigelsesområdet, heraf 10 års ledelseserfaring som dels økonomichef og dels administrationschef på beskæftigelsesområdet.  

Mette Egelund Fog har som implementeringsansvarlig på beskæftigelsesområdet igennem de senere år opbygget stor erfaring omkring implementeringsprocesser i forbindelse med bl.a. ny lovgivning. Det gælder både den overordnede og politiske rammesætning og den praktiske udmøntning i arbejdsgange, styringsværktøjer, IT og kompetenceudvikling.

Mette Egelund Fog har således stor erfaring med, hvad der skal til for at gøre ny lovgivning til virkelighed i kommunen. Hun har også varetaget dialogen med samarbejdspartnere i indsatsen og har således en stærk forståelse af den ramme som kommunerne og aktørerne omkring kommunerne arbejde i på beskæftigelsesområdet. 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk