mploy Linkedin
 

Niels Kristoffersen

Adm. direktør i Mploy a/s

Tlf.: 2899 8063

E-mail: nkr@mploy.dk

Niels Kristoffersen er administrerende direktør og partner i mploy a/s.

Niels’ spidskompetencer er sparring med og rådgivning af politikere og strategiske ledere om udvikling og implementering af nye politikker, strategier, investeringer og indsatser samt udvikling og optimering af effektivitet, kvalitet, styring og organisering.

Niels har mere end 20 års erfaring fra job i forskellige dele af beskæftigelsessystemet heraf over 14 år som leder i kommune, centraladministration og mploy.

Niels har stor viden om og indsigt i beskæftigelsespolitik og -indsats samt i de centrale tilgrænsende områder herunder ungdoms- og efteruddannelse, socialområdet, sundhedsområdet mv.

Niels rådgiver om og gennemfører processer der fører til formulering af nye politikker, strategier, prioriteringer, samarbejder og indsatser. Niels gennemfører organisations-udviklingsprojekter, samarbejdsprojekter, implementering af nye strategier, optimering og effektivisering af indsatser mv.

Niels arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper. Det foregår typisk via sparring, rådgivning, kursusaktiviteter, længerevarende udviklingsforløb mv.

Niels fungerer som oplægsholder, inspirator, vidensperson og processtyrer på et stort antal seminarer og konferencer for politikere, parter, interessenter, strategiske ledere og øvrige aktører på beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder.

Niels er uddannet cand. scient. pol.

Niels har været adm. direktør og partner i mploy siden virksomhedens grundlæggelse i 2004. Niels har tidligere været kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen, sekretariatschef i Århus Kommunes Beskæftigelsesforvaltning, specialkonsulent og fuldmægtig i sekretariatet for Arbejdsmarkedsrådet i AF-region Århus og Ringkøbing.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk