mploy Linkedin
 

Niels Kristoffersen

Adm. direktør i Mploy a/s

Tlf.: 2899 8063

E-mail: nkr@mploy.dk

Niels Kristoffersen er administrerende direktør og partner i mploy a/s.

Niels’ spidskompetencer er sparring med og rådgivning af politikere og strategiske ledere om udvikling og implementering af nye politikker, strategier, investeringer og indsatser samt udvikling og optimering af effektivitet, kvalitet, styring og organisering.

Niels har mere end 20 års erfaring fra job i forskellige dele af beskæftigelsessystemet heraf over 14 år som leder i kommune, centraladministration og mploy.

Niels har stor viden om og indsigt i beskæftigelsespolitik og -indsats samt i de centrale tilgrænsende områder herunder ungdoms- og efteruddannelse, socialområdet, sundhedsområdet mv.

Niels rådgiver om og gennemfører processer der fører til formulering af nye politikker, strategier, prioriteringer, samarbejder og indsatser. Niels gennemfører organisations-udviklingsprojekter, samarbejdsprojekter, implementering af nye strategier, optimering og effektivisering af indsatser mv.

Niels arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper. Det foregår typisk via sparring, rådgivning, kursusaktiviteter, længerevarende udviklingsforløb mv.

Niels fungerer som oplægsholder, inspirator, vidensperson og processtyrer på et stort antal seminarer og konferencer for politikere, parter, interessenter, strategiske ledere og øvrige aktører på beskæftigelsesområdet og tilgrænsende politikområder.

Niels er uddannet cand. scient. pol.

Niels har været adm. direktør og partner i mploy siden virksomhedens grundlæggelse i 2004. Niels har tidligere været kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen, sekretariatschef i Århus Kommunes Beskæftigelsesforvaltning, specialkonsulent og fuldmægtig i sekretariatet for Arbejdsmarkedsrådet i AF-region Århus og Ringkøbing.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk