mploy Linkedin
 

Rasmus Rydborg

Chefkonsulent

Tlf. nr.: 2810 8264

E-mail: rrs@mploy.dk

Rasmus er chefkonsulent i mploy og har arbejdet med beskæftigelsesområdet de seneste 3½ år.

Rasmus arbejder bl.a. med at opstarte, gennemføre og evaluere processer for jobcentrenes målgrupper.

Rasmus har desuden erfaring med at gennemføre analyser på beskæftigelsesområdet for kommuner og beskæftigelsesregioner, herunder med at planlægge, gennemføre og afrapportere analyseprojekter. De gennemførte analyser har bl.a. afdækket og dokumenteret omfang, intensitet, indhold og kvalitet af indsatsen på beskæftigelsesområdet samt effekter og de økonomiske konsekvenser af indsatsen.

Rasmus har erfaring fra den kommunale praksis. Han kommer fra en stilling som fuldmægtig i Centralforvaltningen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune.

Tidligere har Rasmus været studiepraktikant og studentermedhjælper i mploy samt studentermedhjælper i Beskæftigelses-, Social og Sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune.

Rasmus er uddannet cand.scient.adm i politik og administration fra Aalborg Universitet, og han har været konsulent i mploy siden september 2016.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk