mploy Linkedin
 

Sabrina Lillie

Konsulent

Tlf.: 2093 6339 

E-mail: sal@mploy.dk

Sabrina er cand.soc. i Socialt Arbejde og konsulent i mploy. Sabrina trækker på sin praktiske erfaring inden for beskæftigelsesområdet og sine uddannelsesmæssige kvalifikationer. 

 

Sabrina har 2,5 års erfaring som socialrådgiver og faglig koordinator i et jobcenter. Hun har et stort sektorkendskab inden for beskæftigelsesområdet, herunder et detaljeret kendskab til den politiske dagsorden, dybdegående faglig indsigt i beskæftigelseslovgivningen og dens målgrupper og indsatser, samt til jobcentrenes vilkår, organisering og arbejdsgange.

 

Sabrina har arbejdet med projektledelse, fastlæggelse af faglige standarder for opgaveløsningen, sagsanalyse, lovmedholdelige sagsgange, formidling af lovgivning, undervisning og sparring i sager.

 

Som konsulent i mploy håndterer Sabrina blandt andet opgaver, som involverer kompetenceudviklingsaktiviteter, analyser, metodeudviklingsprojekter, evaluering og rådgivning.

 
Derudover arbejder Sabrina med design og gennemførelse af mixed method analyser og evalueringer i forbindelse med landsdækkende inspirations-, videns- og implementeringsprojekter, hvor hun gennemfører kortlægninger og analyser. Sabrina bidrager her med solide analytiske kompetencer og metode- og analysefærdighed inden for særligt den kvalitative metode. 

 

Sabrina har været ansat i mploy siden januar 2018. 

 

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk