mploy Linkedin
 

Kompetencebehovet i beskæftigelsesindsatsen

Chefer og ledere i beskæftigelsesindsatsen inviteres til konference den 9. oktober 2018.

Mploy og Københavns Professionshøjskole (KP) er glade for at vi sammen, så kort tid efter indgåelse af "Aftalen om en forenklet beskæftigelsesindsats", kan invitere chefer og ledere til en konference om resultater, faglighed og kompetencer i jobcentre og a-kasser.

Vi er ikke mindst glade for, at beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen kommer og uddyber aftalen og sit syn på, hvilke krav og muligheder det giver for medarbejdere og ledere. Ud over ministeren deltager en række af de centrale aktører i beskæftigelsesindsatsen som oplægsholdere.

Se mere om konferencen i den nedenstående PDF-fil. 

Praktiske informationer

Tid: 9. oktober 2018 kl. 13.30-17.00

Sted: Københavns Professionshøjskole - Sigurdsgade 26, 2200 København N., Lokale A310

Pris: Gratis, men kræver tilmelding: 

https://www.tilmeld.dk/konference091018/tilmelding.html?uk=11C8A354-4305-446C-850F-842D98B873A8 

Kontakt:

Ole Mølholm, Københavns Professionshøjskole, tlf.: 2429 6415, e-mail: omje@kp.dk

Troels Mikkelsen, mploy, tlf.: 2899 8064, e-mail: tmi@mploy.dk

Konferencens temaer

Kompetencebehov i beskæftigelsesindsatsen v/beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen vil med den nye reform som afsæt give sit bud på muligheder og forventninger til indsatsen i jobcentre og a-kasser. På den baggrund vil Stefan Hermann, rektor for Københavns Professionshøjskole, interviewe ministeren om, hvad det betyder for kompetencekrav og kompetenceudvikling på beskæftigelsesområdet.

Værdien af kompetenceudvikling ifølge BIF v/BIF borgmester, Cecilia Lonning-Skovgaard

Mange jobcentre har været i gang med kompetenceudvikling. Enkelte har lavet en egentlig fælles uddannelse for samtlige medarbejdere. For eksempel har Københavns Kommune højprioriteret området og sat uddannelse af alle medarbejdere i system. Dette dels ved kompetencegivende moduler for nye og erfarne medarbejdere, dels kurser for lederne. Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard fortæller om, hvordan Københavns Kommune ser på værdien af kompetenceudvikling på beskæftigelsesområdet.

A-kassernes syn på aftalen v/vicedirektør i FTF-A, Mads Kromann Fog

"Aftalen om en forenklet beskæftigelsesindsatsen" betyder at a-kasserne i en 4-årig får mulighed for at byde sig til som deltager i kontaktforløbet med ca. 25 % af de ny-ledige dagpengemodtagere. Hvordan ser a-kasserne sig i modellen, og hvordan vil de gribe opgaven an? Vicedirektør Mads Kromann Fog fra FTF-A vil give sit bud på muligheder og udfordringer i forsøget.

Introduktionsuddannelsen på tværs af jobcentre v/arbejdsmarkedschef i Næstved, Torben Bahn Petersen

Behovet for kontinuerlig fokus på kompetenceudvikling og på at bruge kompetenceudvikling som strategisk redskab i udvikling og styring af beskæftigelsesindsatsen har fået en stadig højere placering på dagsordenen i mange jobcentre. I Midt-Vest Sjælland er flere kommuner gået sammen om på tværs at etablere en introduktionsuddannelse for nye jobcentermedarbejdere. Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen fra Næstved kommer og fortæller om samarbejdet, og hvordan Jobcenter Næstved gennem de seneste år har arbejdet intensivt med et kompetenceløft, som har medvirket til gode resultater i indsatsen.

07. Sep 2018

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk