mploy Linkedin
 

Mploy inspirationsworkshop: Kom godt i gang med en virksomhedsvendt fastholdelsesindsats for borgere sygemeldt fra job

Ønsker din kommune at arbejde mere virksomhedsvendt i indsatsen for sygemeldte borgere fra job? Så kom til inspirationsworkshop i starten af oktober 2018. Workshoppen afholdes af mploy for STAR.

 

På workshoppen vil I få inspiration til, hvordan der lokalt kan arbejdes med implementeringen af en model for en hurtig og virksomhedsvendt fastholdelsesindsats. Modellen er inspireret af Projekt ”Sammen om fastholdelse”, hvor 20 kommuner har afprøvet en ny model for fastholdelsesindsatsen for sygemeldte borgere fra job – en model hvor tidligt samarbejde mellem arbejdspladsen og jobcenteret er centralt. 

 

På workshoppen vil der være fokus på modellens kerneelementer, herunder afholdelse af den første opfølgningssamtale på arbejdspladsen og sagsbehandlerens rolle som både fastholdelseskonsulent og myndighedsrådgiver. Vi skal arbejde med en konkret implementeringsplan og med hvad det kræver at implementere modellen fx i forhold til organisering, ressourcer, redskaber og medarbejderkompetencer.

 

Alt det praktiske

Workshoppen er målrettet deltagere fra kommuner, der har truffet beslutning om at afholde opfølgningssamtale på arbejdspladsen i forbindelse med fastholdelsesindsatsen. Deltagere er ledere og 1-2 relevante nøglemedarbejdere i sygedagpengeindsatsen. Ledelsen skal være repræsenteret i deltagerkredsen. Program og materiale til forberedelse inden workshoppen fremsendes ved tilmelding. Der skal påregnes tid til forberedelse. Det er gratis at deltage.

 

Workshoppen afholdes i tidsrummet fra kl. 09.00-15.30 på følgende datoer:

Kommuner i Øst: d. 4. oktober på Glostrup Park Hotel i Glostrup.

Kommuner i Syd: d. 5. oktober på Kursuscenter Brogaarden i Middelfart

Kommuner i Midt og Nord: d. 9. oktober på Golfhotel Viborg i Viborg.

 

Spørgsmål vedr. workshoppen kan rettes til Kristina Venø fra mploy på krv@mploy.dk eller 5142 8053. Du kan tilmelde dig til workshoppen ved at skrive til emp@mploy.dk senest d. 28. september 2018. Mploy konsulenter faciliterer dagen.

 

Mploy og STARs Arbejdsmarkedskontorer glæder sig til at byde jer velkommen.

16. Apr 2018

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Ny LAB-lov. En forenkling?

Med godt to måneder til den ny LAB-lov træder i kraft, mærker vi, at man i mange kommuner har sat fuld fokus på implementeringen. I alle de kommuner, som mploy samarbejder med er der stærk bevidsthed om, at forenklingsreformen på mange måder adskiller sig fra de forudgående reformer på beskæftigel..

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket to praktikanter til foråret 2020

Er du enten metodestærk eller vild med Excel og programmering? 

Læs jobopslagene ved at klikke på følgende links: 

Talstærk praktikant >  

Metodestærk praktikant >

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk