mploy Linkedin
 

Mploy sætter i samarbejde med Metropol fokus på arbejdsfastholdelse og sygefravær med nyt opkvalificeringsmodul til jobcentermedarbejdere

I samarbejde med mploy tilbyder Metropol et 10 ECTS point modul på diplomuddannelsen i beskæftigelse med start den 2. maj 2018 enten på Metropol, i det lokale jobcenter eller for flere jobcentre sammen. 

Se mere om det nye uddannelsesmodul i den vedhæftede PDF-fil. 

 

 

 

05. Mar 2018

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk