mploy Linkedin
 

Specialisering og tværfaglighed

Mploy er forankret i beskæftigelsesområdet med analyse, udvikling og implementering som grundpiller. Vi samarbejder tæt med vores kunder, og vi forpligter os derfor til at tilpasse vores ydelser ud fra vores kunders kort- og langsigtede behov.

Vores tilgang er dialogbaseret, praktisk, analytisk og aktiv. Vi understøtter og sammentænker løsninger, der går på tværs af beskæftigelsesindsatsen og tilgrænsende indsatser.

De seneste år har vi hjulpet mange af vores kunder med at udvikle indsatsen for de unge, de ledige og langtidsledige, de svageste målgrupper m.fl. Her er en tværfaglig indsats ofte nødvendig.

Vi arbejder derfor ofte i snitfladerne mellem:

  • Beskæftigelsesområdet
  • Socialområdet
  • Sundhedsområdet
  • Uddannelsesområdet – ungdomsuddannelser og efteruddannelse af voksne
  • Integrationsområdet

Vi kan bidrage med viden og værktøjer, der skaber udvikling på tværs af de forskellige indsatsområder. Vi er derfor tro mod vores kernekompetence inden for beskæftigelsesområdet, men med stort fokus på de førnævnte tværfaglige snitflader. Vi følger dig i din udvikling og bidrager med et proaktivt fokus på ny viden og nye værktøjer.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk