mploy Linkedin
 

En bred vifte
af dybdegående viden
og erfaring

Vores ydelser er i høj grad et produkt af vores medarbejderes samlede kompetencer. Vi har ingen hyldevarer, men vi arbejder med koncepter – og det betyder, at man kan få en høj kvalitet til en bedre pris. Det betyder, at du som kunde altid får en ydelse, der er tilpasset dine specifikke behov og er baseret på løbende dialog. Vi trækker på vores konsulenters specialistviden inden for det relevante fagområde, og vi benytter best practice sammen med den bedst egnede metode til opgaven. På den måde sikrer vi, at du opnår de ønskede resultater og varig værdi.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kommer gerne ud og inspirerer med et oplæg eller tager en dialog om dine udfordringer.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk