mploy Linkedin
 

Tendenser skifter
– vi sikrer varig forandring og værdi

Politiske interesser og fokus skifter, og indsatsområder risikerer at tage form af brandslukning. Mploy er en erfaren sparringspartner inden for politik, strategi, ledelse, indsats, produktion og arbejdsprocesser mv.

Vi hjælper med at udvikle og implementere nye politikker, strategier og arbejdsformer fra start til slut. Det betyder, at vi indgår i processen fra problemformulering og facilitering til forandring og forankring – og vi arbejder fleksibelt i samspillet mellem leder og medarbejder.

Du måler vores indsats i udvikling og forandring, der er varig og værdiskabende. Som leder får du en samarbejdspartner, der kender din hverdag og praksis i en politisk styret organisation. Vi kender de politiske, faglige og økonomiske styringsmekanismer for dig som leder – og vi kender dine medarbejderes arbejdsvilkår.

Vi ønsker at gøre det nemmere at skabe resultater på den korte og lange bane. Vi følger udviklingen og udfordrer os selv på at sætte nye fremgangsmåder i system. Vores anbefalinger skaber ikke forandring, hvis de ender i en rapport på hylden. Vi anviser derfor operationelle handlinger, som vi følger op på og evaluerer gennem målesystemer og handlingsplaner.

Ledelse og udvikling

Ingen udvikling uden ledelsens opbakning og involvering. Ledelsesrådgivning hænger derfor uløseligt sammen med udviklingsprojekter hos mploy. I udviklingsprojekter samarbejder vi tæt med ledelsen omkring sparring, rådgivning, udviklingsforløb, strategioplæg, procesøvelser mv.

Kontakt Niels Kristoffersen , hvis du vil vide mere om, hvordan mploy kan hjælpe dig med ledelsesrådgivning.

 
 

mploy

Hvad kendetegner de unge, hvis vej går forbi jobcenteret? Har de tidligere været i kontakt med andre myndigheder? Hvilken indsats bliver de mødt med? Hvordan går det de unge i grundskolen? Og på ungdomsuddannelserne? Hvordan ser udviklingen ud, i forhold til andre kommuner?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

Seneste nyt

Jobcenterbenchmarking 2018

Mploy har benchmarkingen opgjort og sammenlignet 10 kommuners enhedsomkostninger til drift og aktivering for alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen. I november og december gennemfører vi anden runde med nye kommuner – se hvad I kan få ud af at deltage her.

Læs hele nyheden her >

Aktiviteter

Vi søger i øjeblikket nye studentermedhjælpere, der kan bistå mploys konsulenter i opgaveløsningen

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere?

Læs hele nyheden her >  

 

 

 

m·ploy a/s   ·   Gothersgade 103, st.   ·   1123 København K   ·   tel: 32 97 97 87   ·   email: mploy@mploy.dk